Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011

Πάθαμε Μπακογιαννίτιδα!

Και εκεί που περιμέναμε την κυβέρνηση να μας εξηγήσει και να υπερασπιστει το σχεδιο ιδιωτικοποιήσεων εχει παρει σβαρνα τα κανάλια για να μας πείσει για τα καλα του ξεπουλήματος η..... κ. Μπακογιάννη.
Η δημαγωγός και λαικιστρια πολιτικός που τάζει πλουτο στο απειρο μέλλον δια της φτωχειας και της εξαθλίωσης στο χειροπιαστό παρόν.(αυτό δεν είναι ο ορισμός της έξαπάτησης του πολίτη;)
Με πια νομιμοποίηση;
Οι ιδεες του νεοφιλελευθερισμού εχουν γνωρισει συντριπτική ήττα απο την ελληνικη κοινωνία οπου όλα τα σχηματα που κατέβηκαν σε εκλογές με σημαία τον νεοφιλελευθερισμο τα τελευταία 30 χρόνια Μανου, Ανδριανόπουλου και τωρα της Ντόρας εχουν πιασει πάτο.
Σοφά ο ελληνικός λαός έχει γυρίσει τη πλάτη σε μια ιδεολογία που εχει καταστρέψει όλες τις χώρες όπου εφαρμόστηκε ακόμη και τις ΗΠΑ  ( όπου ο Ομπαμα προσπαθεί να φτιαξει ΕΣΥ για να μην πεθαίνει ο κόσμος απο την πρωτόγνωρη φτώχεια).
Παρολα αυτα με την δυναμη που τους δίνουν οι νταβατζήδες των καναλιών, τα λομπι εκ Βρυξελλών και Ουάσιγκτον, και ο πακτωλός των πολυεθνικών οι εκπρόσωποι του νεοφιλελευθερισμου υπερεκπροσωπούνται όχι μόνο στον τηλεοπτικό χρόνο αλλα και στην κυβερνητική πολιτικη.
Υπεράσπιση της δημόσιας περιούσίας εναντια στα ιδιωτικά μονοπώλια ψηφίζει ο ελληνικός λαός ιδιωτικοποιήσεις, μιζες και ξεπούλημα του βγαίνουν.
Αν αυτο δεν ειναι ο εξευτελισμός καθε έννοιας λαικης κυριαρχίας και δημοκρατίας τι είναι;
Η κ. Μπακογιάννη, οι εκπρόσωποι της αγοράς, οι εκπροσωποι του νεοφιλελευθερισμού, η ντοπια και διεθνη ελιτ των αρπακτικων-επενδυτών και των πολυεθνικών εταιρειών κανουν οτι δεν ακουν το ξεκάθαρο μύνημα του ελληνικού λαού:
Δεν πουλάμε!
Η τελευταία τους και πιο άθλια κινηση ήταν η μέσω του Μνημονίου και του κοινοβουλευτικου πραξικοπήματος του ΓΑΠ επιβολη των πολυποθητων "διαρθρωτικών αλλαγών" και του ξεπουληματος της χώρας που βέβαια καμια σχεση δεν εχει με τους δημοσιονομικούς δεικτες που διαρκώς χειροτερεύουν.
Απεναντι σε αυτη την πραξικοπηματικη εξέλιξη και την καταλυση της συνταγματικής τάξης ο λαός εχει την απάντηση:
Η Κερατέα δείχνει το δρόμο!
Είμαστε ιδιοκτήτες του τόπου μας!
Οι λαοί είναι πιο δυνατοί απο τις εταιρείες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου