Σάββατο, 28 Μαΐου 2011

Το Μνημόνιο πέτυχε: Η μετοχη του ΟΤΕ απο τα 27,5 ευρω στα 8,19! Και ο ΓΑΠ ξεπουλάει!

                                                       Κι όμως το Μνημόνιο πετυχε.
Η συνταγή όπως και σε όποια χώρα έχει εφαρμοστεί προχωράει κατά γράμμα.
Πρώτα δημοσιονομική και χρηματιστηριακή κατάρρευση της χώρας-θύμα, οικονομική  τρομοκρατία, εκβιασμοί, πολιτική αστάθεια και διάλυση της κοινωνικής συνοχής που σπρώχνουν τη χωρά στο πάτο, έπειτα εξαγορά σε εξευτελιστικές τιμές της δημόσιας περιουσίας και στο τέλος πτώχευση.
Με τιμή μετοχής του ΟΤΕ στα 8,19 ευρώ  από 27,5 το 2008 οι μαυραγορίτες-δανειστές έχουν ανοίξει σαμπάνιες.
Κι ο ΓΑΠ που έφερε το Μνημόνιο για τη δημοσιονομική εξυγίανση της χώρας τώρα το εμφανίζει ως εισιτήριο για την ΟΝΕ!
Αφού δεν πείθει το περσινό σενάριο τώρα μας λέει ότι το ζητούμενο είναι η παραμονή μας στην ευρωζώνη.
Πειθήνιο ανδρείκελο συνεχίζει το καταστροφικό του έργο όπως όλοι οι συνεργάτες-πρωθυπουργοί του ΔΝΤ ανά το κόσμο που έχουν μείνει στην ιστορία ως οι πλέον λαομίσητοι.
Και προσπαθεί να επιβάλλει στην κοινωνία την συζήτηση που τον βολεύει έτσι ώστε να ολοκληρωθεί και το δεύτερο βήμα του Μνημονίου, το ξεπούλημα .
Μέσα ή έξω από το ευρώ μας ρωτάει, όταν το ζήτημα είναι η τεραστία δημοσιονομική έκτροπη που δημιουργεί στη χωρά το Μνημόνιο που εννοείται ότι σχεδιάστηκε για να την αντιμετωπίσει!
Εργολάβος της καταστροφής που όσο βαθαίνει τόσο την χρησιμοποιεί για τους εκβιασμούς του!
Τυπικός δηλαδή  ΔΝΤ-πρωθυπουργός!
 Η λύση είναι μια: Όχι ξεπούλημα! Έξω το ΔΝΤ τώρα! Συνολική λύση για το χρέος τώρα!
Στοπ στο μαρτύριο της σταγόνας! Σε λίγο οι Τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία θα καταρρεύσουν από την άρση των καταθέσεων και την ανεργία κι όχι από την όποια αναδιάρθρωση ή κούρεμα.
Κι αφήστε το ΓΑΠ να "προχωρήσει μόνος του" για το σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας!

1 σχόλιο:

  1. Σύμφωνα με τα στοιχεία σημερινού άρθρου της Ελευθεροτυπίας ο Παπακωσταντίνου και ο Παπανδρέου πωλούν το 10% του ΟΤΕ με βάση την άσκηση δικαιώματος στη Deutsche Telecom 402 εκατ ευρώ και ένα 6% των υπολοίπων για 235 εκατομ. ευρώ. Η σπουδή και οι εκβιασμοί των πωλήσεων εξηγούνται στην παρούσα στιγμή αρκεί να σκεφτεί ένας ψύχραιμος παρατηρητής ότι το ΔΩΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ σε σχέση με τις χρηματιστηριακές τιμές του 2008 είναι 946.190.000+ 559.990.000= 1.506.180.000

    Το ξαναλέω οι Γερμανοί επωφελούνται από το σημερινό και υπό αυτές τις συνθήκες ξεπούλημα του ΟΤΕ 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ. Κοψοχρονιά! Δοξάστε τους "νοικοκύρηδες" που "εκβιάστηκαν" να σώσουν τον τόπο!
    apneagr

    ΑπάντησηΔιαγραφή